Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.09
2014
Les JERC per la visibilitat bisexual

Avui dia 23 de setembre és el dia internacional de la visibilitat bisexual, celebrat per primer cop al 1999 per reivindicar la invisibilitat de d’aquest col•lectiu. La bisexualitat és la orientació sexual caracteritzada per l'atracció emocional i sexual tant cap a homes com cap a dones cisgènere.

La discriminació cap al col•lectiu bisexual, o bifòbia, té dos eixos principals: el primer, que també pateix la resta de la comunitat LGBT, és aquella que es dóna per part de la posició homofòbica entre alguns col•lectius i individus heterosexuals; en canvi el segon es centra més en la discriminació per part de parts de la mateixa comunitat LGBT, que invisibilitzen la bisexualitat a l’hora de relacionar-se amb ells o fins i tot incloure’ls a la lluita, i és que la pràctica d'activitats heterosexuals no son per aconseguir acceptació en la societat si no la seva realitat sexual.

Les JERC condemnem qualsevol tipus de bifòbia i defensem els drets i llibertats de totes les persones per estimar lliurement i no ser discriminades per aquest motiu.

Dia de la bisexualitat Dia de la bisexualitat