Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.03
2007
Les JERC, per una universitat desmilitaritzada

Les JERC volem manifestar el nostre total suport al manifest "Per una universitat desmilitaritzada", presentat conjuntament per Justícia i Pau i per la Fundació per la Pau. En aquest manifest es denuncia la intenció del govern espanyol d’impulsar, a través del projecte de llei sobre la carrera militar, centres universitaris de la defensa. Aquesta centres tindrien la funció d’instruir els aspirants a oficial de l'exèrcit espanyol sota el paraigua de les universitats públiques. Les JERC sempre hem defensat, i defensarem, que cap exèrcit no defensa la pau. I que, per tant, exèrcit i universitat són dues institucions antagòniques.

Les JERC volem manifestar el nostre total suport al manifest “Per una universitat desmilitaritzada”, presentat conjuntament per Justícia i Pau i per la Fundació per la Pau. En aquest manifest es denuncia la intenció del govern espanyol d’impulsar, a través del projecte de llei sobre la carrera militar, centres universitaris de la defensa. Aquesta centres tindrien la funció d’instruir els aspirants a oficial de l’exèrcit espanyol sota el paraigua de les universitats públiques.
Les JERC sempre hem defensat, i defensarem, que cap exèrcit no defensa la pau. I que, per tant, exèrcit i universitat són dues institucions antagòniques.

Exèrcit? Ni a la universitat ni enlloc!

gorro_noguerra-205.jpg gorro_noguerra-205.jpg