Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.04
2014
Les JERC presentem la campanya a les eleccions europees a la Universitat de Girona

Les Joventuts d’Esquerra Republicana, JERC, hem celebrat un esmorzar aquest matí al claustre de la facultat d’història de la Universitat de Girona amb el cap de llista d’Esquerra Republicana, Josep Maria Terricabras i el cap de llista de les JERC, Andreu Criquet.

Els joves independentistes hem presentat la nostra campanya a les eleccions europees, que amb el lema des dels Països Catalans reiniciem Europa volem conscienciar al jovent dels Països Catalans dels perills que assetgen el continent, com són l’augment del feixisme, l’atur juvenil i la precarietat laboral, els atacs al medi ambient, el tractament de la immigració i els atacs a la democràcia que estem vivint en pròpia pell pel govern espanyol, entre d’altres. Amb tot, les joventuts republicanes aportem solucions a aquestes problemàtiques, solucions que podem combatre des de la nostra nació, els Països Catalans, i exportar arreu d’Europa.

Durant l’acte, Josep Maria Terricabras, cap de llista d’ERC a les eleccions europees, ha volgut deixar clar que Europa “ens interessa molt perquè el 70% de  les activitats de la nostra vida quotidiana estan marcades per directives europees, com per exemple les beques” per això “cal que participem de les properes eleccions per canviar el rumb d’Europa”. Alhora, Terricabras ha afirmat que Esquerra “volem una Europa a favor de les persones, que tingui en compte la gent i la llibertat d’expressió”. Per la seva banda, el candidat de les JERC, Andreu Criquet, ha volgut posar èmfasi en la necessitat d’exportar “la revolució democràtica que vivim al Principat a Europa”, fet que les JERC resumim amb aquest lema de campanya “per tornar a començar, fer una Europa democràtica i pels ciutadans”.

Després de l’acte, els estudiants de la Universitat de Girona han pogut esmorzar amb els candidats, tot exposant-los els seus dubtes i inquietuds de cara a les eleccions europees que se celebraran el proper 25 de maig. 

Andreu Criquet i Josep Maria Terricabras a l'acte de la UdG Andreu Criquet i Josep Maria Terricabras a l'acte de la UdG Josep Maria Terricabras a l'acte a la UdG parlant amb els estudiants Josep Maria Terricabras a l'acte a la UdG parlant amb els estudiants Andreu Criquet i Josep Maria Terricabras a l'acte a la UdG Andreu Criquet i Josep Maria Terricabras a l'acte a la UdG Josep Maria Terricabras a l'acte a la UdG Josep Maria Terricabras a l'acte a la UdG