Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.10
2015
Les JERC presents a la XI legislatura del Parlament de Catalunya, la última de la Catalunya autonòmica

Aquest matí s’ha constituït el Parlament de Catalunya. En la seva XI legislatura, aquest Parlament és el primer amb majoria independentista des de la transició espanyola.

Avui, doncs, és una jornada històrica. Més enllà de la importància i transcendència de qualsevol constitució del Parlament, aquesta legislatura és la última de la Catalunya autonòmica i la que ens permetrà posar els fonaments de la nova República catalana. 

En els propers mesos, els diputats i diputades del Parlament de Catalunya tenen el mandat de crear les estructures necessàries per proclamar la República catalana, així com dur a terme un procés participatiu perquè els ciutadans de Catalunya puguin decidir com volen que sigui la constitució de la república catalana. Aquests 18 mesos culminaran amb la votació de la nova Constitució catalana  i la proclamació de la independència.

Les JERC seguim presents al Parlament de Catalunya, en aquesta XI legislatura comptem amb Gerard Gómez del Moral, el diputat més jove del Parlament que avui ha format part de la messa d’edat. Les joventuts republicanes ens comprometem a seguir treballant per assolir la independència i crear un nou estat just i que garanteixi els drets del jovent del nostre país.

Fotografia de la sessió constituent de la XI legislatura del Parlament de Catalunya Fotografia de la sessió constituent de la XI legislatura del Parlament de Catalunya