Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.11
2014
Les JERC responem a la campanya institucional de la Generalitat de Catalunya pel dia contra la violència envers les dones

En el marc del Dia Internacional contra la violència envers les dones, l’Institut Català de les Dones i el Govern de Catalunya han iniciat una campanya sota el lema Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices, gira-li l’esquena. Aquesta campanya, però, no incita a actuar davant els casos de violència, sinó a girar-li l’esquena, fet que l’amaga i l’invisibilitza.

Per aquest motiu, els joves republicans hem realitzat una rèplica del cartell de la campanya impulsada per la Generalitat amb el lema Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. No li giris l’esquena... planta-li cara!. Amb aquesta imatge volem recriminar el que trobem que és una imatge i un lema del tot inapropiat i incitar a totes les persones coneixedores de casos de violència que actuïn per combatre-la i denunciïn als agressors.

La Secretària Nacional de la Dona de les JERC, Sílvia Casola, ha lamentat “la línia d’aquesta campanya del govern ja que una vegada més no actua de forma clara davant una greu i inherent problemàtica de la nostra societat”. En aquesta línia, Casola ha recordat que en diverses ocasions "les JERC hem instat al govern a que posi en marxa programes de prevenció destinats a persones joves que arribin a tots els centres educatius de Catalunya”.  

Imatge denúncia campanya institucional dia violència vers les dones Imatge denúncia campanya institucional dia violència vers les dones