Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.05
2019
Les Joventuts d’Esquerra Republicana aconseguim més de 50 regidors arreu dels Països Catalans

Esquerra Republicana ha guanyat les eleccions municipals per primera vegada des de l’any 1931. Aquest fet ha permès que a partir d’ara el jovent independentista dels Països Catalans tindrà veu directa a més de 50 ajuntaments a través dels regidors del Jovent Republicà.

L’independentisme surt reforçat dels comicis del 26M i molts municipis passaran a ser pobles republicans, entre els quals forma molt probable hi podrem comptar l’Ajuntament de Barcelona.
 
Pel que fa al Jovent Republicà, hem aconseguit representació a més de 50 ajuntaments com el de Barcelona, Manacor, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Móra la Nova, Sabadell, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, la Bisbal d’Empordà, Balaguer, Martorell, Sant Feliu de Llobregat… En total serem presents a 23 comarques dels Països Catalans, molts municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, 13 capitals de comarca... En tots aquests punts treballarem incansablement per millorar materialment la vida del jovent en aspectes com l’habitatge o el treball i impulsarem polítiques socials, feministes, ecologistes i independentistes.
 
Pel que fa a les eleccions europees l’independentisme també ha aconseguit un molt bon resultat, fet que permetrà que un pres polític sigui candidat a presidir la Comissió Europea i que els exiliats també portin la reivindicació independentista al Parlament Europeu. Els resultats en circumscripció única ens permeten sentir el batec de Països Catalans, i és que aquestes eleccions han representat el rècord de vot independentista al País Valencià i a les Illes, més enllà dels suports que ha rebut la coalició Ara Repúbliques arreu de l’Estat, especialment al País Basc i Galícia.
 
Finalment a la Catalunya Nord podem celebrar l’entrada de l’eurodiputat independentista cors François Alfonsi de Régions et Peuples Solidaires (RPS) a la vegada que ens toca lamentar els resultats de Marine Le Pen, que ens recorda que l’extrema dreta és un dels principals reptes a escala europea.

El Jovent Republicà hem aconseguit més de 50 regidors que donaran veu directa al jovent a les principals ciutats del país El Jovent Republicà hem aconseguit més de 50 regidors que donaran veu directa al jovent a les principals ciutats del país