Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.09
2017
Les Joventuts d'Esquerra Republicana animem a una participació massiva l'Onze de Setembre i l'1 d'Octubre

Les Joventuts d'Esquerra Republicana celebren l'aprovació de la Llei del Referèndum ahir al Parlament de Catalunya i la posterior convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre i, per aquest motiu, avui al llarg de tot el dia estaran desplegant pancartes a les vies principals del nostre país. Les pancartes llueixen eslògans animant a la ciutadania a participar i mobilitzar-se el proper 11 de setembre com a pas previ a una participació massiva al Referèndum d'autodeterminació del proper 1 d'octubre.

“11S: Al carrer”, 1O: A les urnes” és el missatge amb el que el jovent independentista vol fomentar la participació en dos dels propers esdeveniments que resultaran transcendentals per decidir el futur polític de Catalunya, i és el missatge que la seva militància ha desplegat a vies tant importants com la C58, l'AP7, C32, C31, NII, C17,C13 fent palesa aquesta voluntat. Les pancartes s'han desplegat en les carreteres mencionades a l'alçada de les comarques del Pallars Jussà, Maresme, Baix Besós, Anoia, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat i el Gironès.

Des de les Joventuts d'Esquerra Republicana transmeten que la República és la única eina possible per donar sortida i solució als reptes del jovent del país i per això és imprescindible participar al proper referèndum de l'1 d'octubre.

11S: Al carrer, 1O: A les urnes 11S: Al carrer, 1O: A les urnes