Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.05
2017
Les Joventuts d'Esquerra Republicana celebrem l'acord per la Renda Garantida de Ciutadania

Avui s'ha signat l'acord per la Renda Garantida de Ciutadania entre la comissió promotora i la conselleria d'afers socials treball i familia. Un acord històric que començarà a fer-se efectiu aquest setembre i que arribarà a 62000 llars catalanes el proper 2020.

Les JERC valorem positivament l’acord. Un acord d’importància majúscula que serà el primer dret social conquerit després de la crisi. L’acord arriba després d’arrossegar una situació de drama social durant molts anys. La RGC permetrà assegurar els mínims d’una vida digna a les persones i famílies que es trobin en situació de pobresa i desenvolupar la promoció de la persona i el seu apoderament, així com superar les condicions que l’han dut a necessitar aquesta prestació.
Les JERC estem satisfets d’haver treballat colze a colze amb la resta d’entitats i del paper que hem jugat en aquestes negociacions tan transcendents. Hem vetllat per què aquestes continuïn sempre. Seguirem treballant durant totes fases de la RGC fins que el preacord esdevingui llei i la RGC sigui efectiva.

Les JERC valorem positivament el preacord de la RGC Les JERC valorem positivament el preacord de la RGC