Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.06
2017
Les Joventuts d’Esquerra Republicana cridem a una participació multitudinària del jovent el proper 1 d'octubre

Un cop aquest matí s’ha anunciat la data i la pregunta del referèndum sobre la independència de Catalunya, les Joventuts d’Esquerra Republicana mostrem la nostra satisfacció pel fet que ja s’hagi fet pública aquesta informació, que marca un horitzó clar i un calendari definit per exercir la nostra sobirania i decidir el futur del país a les urnes.

En aquest sentit, les Joventuts d’Esquerra Republicana volem donar tot el nostre suport al referèndum que es celebrarà el proper 1 d'octubre, en el que ha de ser una jornada d’exercici de la democràcia per tal de decidir el futur polític de Catalunya. Aquest serà el millor instrument per tal de donar resposta a la voluntat de la gran majoria de la ciutadania de poder exercir el dret a decidir, i malgrat els impediments que pugui posar l’Estat espanyol, emplacem a totes les forces democràtiques del país a dur a terme les accions necessàries per la celebració i l’aplicació del referèndum sobre la independència.
Un cop arribats a aquest punt, volem fer una crida al conjunt del jovent a ser protagonistes d’aquest referèndum anant a votar de forma massiva el proper 1 d'octubre, la millor manera de demostrar la nostra voluntat de contribuir directament en el futur del país, i d’empoderar la nostra generació i fer-la protagonista en aquest moment tant important per la nostra societat.
Davant la pregunta anunciada, el jovent independentista apostem clarament per un Sí a una república de drets i llibertats que acabi amb els privilegis per a uns pocs que representa l'Estat espanyol i el sistema polític sorgit de la transició. Alhora que volem reivindicar la necessitat i la voluntat d'engegar un procés constituent que permeti crear un nou estat sota els valors de la igualtat, la llibertat i la fraternitat, en definitiva una República que vetlli pels drets del jovent i garanteixi una vida digna per a tota la ciutadania.
 
Les Joventuts d’Esquerra Republicana engegarem en els propers dies una campanya pròpia per defensar el SÍ a la independència, com a pas imprescindible per assolir una societat lliure i justa, amb la voluntat de contribuir a aconseguir una majoria de vots a favor d’un estat independent en forma de República el proper 1 d'octubre.

FES-HO POSSIBLE! L'1 d'octubre, #depèndetu. FES-HO POSSIBLE! L'1 d'octubre, #depèndetu.