Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.11
2017
Les Joventuts d'Esquerra Republicana criden a la vaga general d’aquest 8 de novembre

Per dignitat democràtica i contra la repressió i els empresonaments les Joventuts d'Esquerra Republicana ens sumem a la vaga general d'aquest dimecres 8 de novembre de 2017; vaga que també pren especial importància a les universitats, on tot l’estudiantat hi està cridat per Universitats per la República.

L'1 d'octubre el poble de Catalunya, a les urnes, va decidir esdevenir una República. Ara seguim unint forces i sortint al carrer en contra de la repressió de l'Estat espanyol, que ha decidit aplicar l'article 155, imposant un control de l'administració pública catalana per part de les institucions espanyoles. Ha decidit també empresonar els líders de l'ANC i Òmnium Cultural, ha enviat a la presó a mig Govern de Catalunya escollit democràticament i ha ordenat una recerca i captura a la part del Govern que està a l'exili.

Per això, davant la gravetat d’aquests fets, les Joventuts d’Esquerra Republicana lamentem que certes organitzacions sindicals no es vulguin sumar a la convocatòria de la vaga en contra de les repressions que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya estem patint per part de l'Estat espanyol, i agraïm la iniciativa de convocatòria que han tingut les organitzacions sindicals que l’han convocada.

L'1 d'octubre vam guanyar i ara arribarem fins al final enfront la violència de l'Estat.

Aquest dimecres no consumeixis, suma't a les iniciatives i aturem el país!


Convocatòries:

  • 12h Davant la Generalitat i les seves delegacions territorials:
BARCELONA; Pl. Sant Jaume
GIRONA; Pl. Pompeu Fabra
LLEIDA; Lluís Companys, 1
TARRAGONA; Sant Francesc, 3
TERRES DE L’EBRE; Montcada, 23, Tortosa
CATALUNYA CENTRAL; Palau Firal, Manresa
ALT PIRINEU i ARAN; Av. Espanya, 12, Tremp
  • 18h Concentracions davant dels Ajuntaments

8 de novembre: Vaga General! Llibertat Presos Polítics! 8 de novembre: Vaga General! Llibertat Presos Polítics!