Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.06
2017
Les Joventuts d'Esquerra Republicana exigim la dimissió de Germà Gordó

El jovent independentista volem garantir la consecució d'una nova República lliure de corrupció.

Durant els 85 anys de trajectòria de les Joventuts d'Esquerra Republicana sempre hem fet ben palès el nostre compromís ferm i contundent amb l'exercici d'un servei públic regit pels valors de l'honestedat, la voluntat de servei a la ciutadania, el rigor i la transparència en la gestió dels recursos públics.
 

El degoteig constant de notícies i nous casos de corrupció que surten a la llum cada dia a l'estat espanyol fa constatar, un cop més, que l'únic camí possible per superar aquest sistema caduc, l'autonomisme, és la consecució d'una nova República.
 
Entenem que l'origen d'aquest despropòsit, del clientelisme i de la corrupció rau precisament en la pròpia configuració d'un model d'estat fet per uns pocs, per unes elits, a les esquenes de les majories socials i de les classes populars i sota l'amenaça d'un franquisme latent que es resistia a cedir el poder.
 
En aquest sentit, en un moment en què el Parlament de Catalunya disposa d'una majoria política independentista, en què tenim un Govern de Catalunya que convocarà un Referèndum d’autodeterminació la propera tardor i tenim la voluntat forma d'una majoria social que vol votar i està disposada a fer possible i defensar el dret a decidir, hem de ser més exemplars que mai. L'autonomisme ha mort, ha arribat l'hora d'exercir la nostra sobirania.
 
Només amb l'exemplaritat, a risc fins i tot de ser injustos, podrem explicar amb fets com serà la nova República, que ja estem fent, i que fundarem a partir del Referèndum i el posterior procés constituent. És per això que és imprescindible que no hi hagi cap ombra de dubte sobre els i les 72 diputats i diputades que conformen la majoria independentista al Parlament. I és per això que les Joventuts d'Esquerra Republicana exigim la dimissió del diputat Germà Gordó, arran de la notícia d'obertura de diligències judicials a causa de l'anomenat cas del 3%.

Acabem amb l'autonomisme, acabem amb la corrupció! Fem la nova República! Acabem amb l'autonomisme, acabem amb la corrupció! Fem la nova República!