Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.05
2008
Llibertat per a en Franki!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) se sumen a la manifestació convocada demà dissabte a les 18 hores a la plaça Universitat de Barcelona per denunciar la injustícia que està patint Francesc Argemí "Franki", que està complint una pena de 2 anys i 7 mesos de presó acusat d'ultratge a la bandera espanyola en un procés judicial ple d'irregularitats. Dissabte tots al carrer!! Llibertat Franki!!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) se sumen a la manifestació convocada demà dissabte a les 18 hores a la plaça Universitat de Barcelona per denunciar la injustícia que està patint Francesc Argemí "Franki", que està complint una pena de 2 anys i 7 mesos de presó acusat d'ultratge a la bandera espanyola en un procés judicial ple d'irregularitats.

Dissabte tots al carrer!! Llibertat Franki!!

Comunicat de la Sectorial de Drets Civils i Ciutadania de les JERC:

Les JERC, el jovent independentista dels països catalans, ens solidaritzem amb el terrassenc Francesc Argemí, empresonat per intentar despenjar la bandera espanyola de l’Ajuntament de Terrassa.

Arran de l’empresonament, aquest passat 23 d’abril del terrassenc Francesc Argemí, les JERC volem mostrar la nostra total repulsa a la sentència judicial que el condemna a 2 anys i 7 mesos de presó per ultratge a la bandera espanyola.

Les JERC denunciem, per una banda, que ens trobem davant d’un cas de repressió política exercida a través de mecanismes judicials i policials i, de l’altre que estem assistint a un augment inadmissible de casos on es vulneren un dels drets tan elementals com el de la llibertat d’expressió. Així mateix, aquesta detenció i posterior empresonament és un atac directe al moviment de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans i posa de manifest la fragilitat de l’estat de dret

Creiem que no hi hagut la suficient transparència durant el decurs del procés, ja que s’han desestimat sense cap justificació, un recurs presentat davant l’Audiència Provincial de Barcelona pels grups municipals de l’Ajuntament de Terrassa, un recurs d’empara presentat davant del Tribunal Constitucional, i un indult sol·licitat al Govern d’Espanya.

Per tots aquest motius volem donar el nostre suport als actes i mobilitzacions de protesta previstos que tindran lloc durant els propers dies.

franki-532.jpg franki-532.jpg