Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.07
2007
Obrint Pas i Els Pets presentaran els seus nous treballs a Sant Celoni

Després de l'Internacionalista Tour 2006, que portà la seva música arreu d'Europa, i d'haver aconseguit rècords de vendes als Països Catalans amb el seu directe En Moviment, els valencians Obrint Pas tornen a la càrrega amb Benvinguts al paradís. L'heterodòxia musical i l'originalitat a l'hora de barrejar ritmes diversos, que sempre ha caracteritzat el grup de Benimaclet, es desborda en un treball de 19 cançons amb personalitat pròpia. Per la seva banda, el veterà grup de Constantí, que a finals dels anys vuitanta protagonitzà juntament amb altres grups com Sau el gran esclat del rock en català, segueixen gairebé dues dècades després en actiu i amb més bona salut que mai.

Després de l'Internacionalista Tour 2006, que portà la seva música arreu d'Europa, i d'haver aconseguit rècords de vendes als Països Catalans amb el seu directe En Moviment, els valencians Obrint Pas tornen a la càrrega amb Benvinguts al paradís. L'heterodòxia musical i l'originalitat a l'hora de barrejar ritmes diversos, que sempre ha caracteritzat el grup de Benimaclet, es desborda en un treball de 19 cançons amb personalitat pròpia. Des de la duresa de l'emocionant Quan es fa fosc fins a la festiva combativitat d'Alça't, cada tema d'aquest disc manté un to propi que, això sí, ve sempre amb la marca de la casa: lletres combatives i treballades, de gran lirisme, combinades amb músiques diverses barrejades al seu torn amb l'irresistible so de la dolçaina valenciana. Un còctel de sentiments i sons que arribarà a Sant Celoni la nit de dissabte. De moment, el tema Barricades, que podeu sentir a l'últim video promocional de l'Acampada, ja s'ha convertit en un himne de facto per a milers d'acampats que arribaran aquest dijous a la capital del Baix Montseny.

Per la seva banda, el veterà grup de Constantí, que a finals dels anys vuitanta protagonitzà juntament amb altres grups com Sau el gran esclat del rock en català, segueixen gairebé dues dècades després en actiu i amb més bona salut que mai. El seu nou disc, Com anar al cel i tornar, arribà a les botigues de discos de tot el país el maig d'aquest any, per a satisfacció de tots els seus fans. Un treball compost per 12 de temes de clara vocació mediterrània, segons els mateixos components del grup, i que tot i el seu caràcter en certa manera experimental aconsegueixen aquella "enganxositat" tan característica de la música d'Els Pets. Un autèntic tractat sobre els temes a què ja ens tenen acostumats els de Constantí: l'amor, la il·lusió, el desencís i, finalment i encara que sembli mentida, l'esperança.

Els acampats i les acampades tindran l'oportunitat de sentir en directe les noves cançons d'aquests dos gegants de la música en català dijous 12 (Els Pets) i dissabte 14 (Obrint Pas). I tu? Deixaràs que t'ho expliquin?

obrintpas-336.jpg obrintpas-336.jpg