Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.07
2017
Oriol Junqueras: «El jovent és una de les millors esperances, tot allò que fem és per donar oportunitats a les noves generacions»

Aquesta tarda, s'ha celebrat a la plaça Major de Montblanc l'acte polític central de la vint-i-dosena edició de l'Acampada Jove. L’acte ha comptat amb el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras; el portaveu nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, Pau Morales; la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira; l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu; i la portaveu regional del jovent republicà al Camp de Tarragona, Aina Rovira. Durant els parlaments, s’ha fet especial èmfasi en els menys de tres mesos que falten pel referèndum de l’1 d’octubre.

El portaveu nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana i director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha insistit que «el jovent d’aquest país anirem a votar, i ho farem per dir sí a una educació d’accés universal i en català, per un treball digne, per a un transport públic sostenible i per un habitatge assequible». Així mateix ha constatat que «l’Acampada Jove 2017 ha estat un simulacre de la societat que volem pels Països Catalans».

Per la seva banda, el president d'Esquerra Republicana i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, ha constatat que el propòsit de l’1 d’octubre és fer una República per a tothom fent especial atenció al jovent, ja que «és una de les millors esperances, tot allò que fem és per donar oportunitats a les noves generacions».

La secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha volgut destacar que «Catalunya decidirà el seu futur votant com sempre, malgrat les clavegueres de l’Estat» i a més, ha afegit que ho farà amb totes les garanties.

Al seu torn, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha mostrat la gratitud del poble a l’Acampada Jove, que permet que milers de joves visitin i gaudeixin de Montblanc. Així mateix ha fet notar que la propera edició de l’Acampada Jove serà la desena a Montblanc, i la primera a la República Catalana.

Acampada Jove 2017 Acampada Jove 2017