Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.07
2016
Oriol Junqueras: “Estem a les portes de la proclamació de la República, que ha de garantir la llibertat, la justícia i la igualtat”

Aquesta tarda, s'ha celebrat a la plaça Major de Montblanc l'acte polític central de la vint-i-unena edició de l'Acampada Jove que ha comptat amb el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral i l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu. Durant els parlaments, s’ha fet especial èmfasi en el curs polític determinant que s’obrirà al setembre per tal de proclamar la independència de Catalunya.

El portaveu nacional de les JERC i diputat al Parlament de Catalunya, Gerard Gómez del Moral, ha insistit que el jovent “som la generació que tenim la responsabilitat de fer realitat els somnis de tantes generacions que ens han precedit. Els hi devem, ho hem de fer i no podem fallar”, ha sentenciat. Així mateix s’ha mostrat convençut que “som imbatibles quan tots els joves units lluitem per transformar la realitat”.

Per la seva banda, el president d'Esquerra Republicana i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, ha remarcat que “mai hem defallit i estem a les portes de la proclamació de la República, que ha de garantir la llibertat, la justícia i la igualtat”. “Volem que els nostres joves tinguin totes les oportunitats i això no serà possible si no som una República”, ha reblat Junqueras .

Per la seva banda, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha mostrat la gratitud del poble a l’Acampada Jove, que permet que milers de joves visitin i gaudeixin de Montblanc. Així mateix ha animat a tots els assistents a seguir treballant per la llibertat: ‘no defalliu joves del país fins aconseguir la independència’.

Acte polític central de l'Acampada Jove 2016 Acte polític central de l'Acampada Jove 2016