Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.10
2021
Oriol Junqueras torna a les aules

Aquest passat dijous 21 d’octubre el Jovent Republicà hem organitzat una conferència amb Oriol Junqueras a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB sota el títol “Aproximació històrica a la repressió contra l’independentisme”. La xerrada ha estat un èxit absolut d’assistència i ha permès que, malgrat la inhabilitació, Junqueras tornés a les aules.

El president d’Esquerra Republicana ha afirmat que "per molt que intentin evitar que ens trobem, no ho poden impedir. Ho farem a fora, a les escales o a la plaça, on sigui". Davant de 150 persones i desenes d’estudiants que s’han hagut de quedar a les portes, Junqueras ha reiterat que la inhabilitació, condemna que encara pesa damunt de les seves espatlles, no pot apagar “l’ànsia de trobar-nos i, sobretot, d’explicar-nos”. De fet, Junqueras ha recordat que “amb la presó, tampoc no ho van aconseguir”. També ha subratllat que és molt important explicar-se, perquè “hem de ser molts més, construir complicitats i teixir aliances”, ha explicat Junqueras, “també amb aquells que ara dubten, però que formen part del nostre futur”, ha afegit. “Volem que tothom sàpiga que quan diem que ho farem, ho fem”, ha advertit el president republicà. I ha conclòs, contundent: “ho volem fer tan bé, i amb tots els consensos, que no només ho fem, sinó que guanyem”.

 

L'aula de la UAB s'ha quedat sense cadires buides per poder escoltar l'exprofessor de la UAB L'aula de la UAB s'ha quedat sense cadires buides per poder escoltar l'exprofessor de la UAB