Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.03
2023
Per un feminisme segur i combatiu!

Un any més, aquest 8 de març, vam sortir als carrers per reclamar els nostres drets i l'anhel d'una societat més justa i lliure per a totes les dones i nenes. 

Va ser una jornada combativa la qual va evidenciar, una vegada més, la necessitat de continuar reivindicant el Dia Internacional de la Dona Treballadora i la necessitat de treballar diàriament pel feminisme, la lluita que aconseguirà l’alliberació de les opressions patides per les imposicions del sistema.

Aquest any, al llarg de la jornada, hem tornat a viure agressions i intimidacions cap a companyes de lluita. S’ha tornat a demostrar que, malauradament, els espais feministes no sempre són segurs per a totes les companyes. Per tant, hem de treballar per la inclusió de totes les reivindicacions feministes i contra els intents de desarticulació i exclusió del moviment feminista. Els espais de lluita feminista han de ser llocs segurs on poder defensar les nostres reivindicacions amb llibertat i sense por.

Des del Jovent Republicà, condemnem qualsevol actitud que s’allunyi de la tolerància i el respecte a totes les manifestants. Denunciem les intimidacions i agressions que van tenir lloc el dia 8 de març i exigim espais segurs per a totes!

Per un feminisme segur i combatiu! Per un feminisme segur i combatiu!