Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.10
2016
Per una República de drets i llibertats!

Aquest vespre el Congrés dels Diputats ha investit Mariano Rajoy com a president del govern espanyol. Amb l’abstenció del PSOE, Rajoy repeteix com a president i té 4 anys de mandat per seguir retallant i vulnerant drets dels ciutadans.

La reforma laboral, la llei mordassa, la LOMQE i un reguitzell de polítiques que atempten contra els ciutadans i les seves llibertats han marcat l’última legislatura del govern espanyol. Amb l’abstenció del PSOE per investir el president que ha liderat el govern que més drets i llibertats ha pres als ciutadans de l’estat, es demostra, un cop més, com els dos grans partits espanyols no tenen miraments alhora de pactar per defensar la integritat territorial d’Espanya, sigui quin sigui el preu a pagar.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana ens reafirmem amb la voluntat de construir un nou país lliure de totes aquestes polítiques retrògrades, lliure de corrupció i lliure d’un bipartidisme propi del segle XIX.

Un cop més s’ha demostrat que la classe política espanyola no té cap voluntat de fer realitat un estat realment democràtic, on la ciutadania pugui decidir el seu futur. És l’hora de fer realitat un Estat que estigui al servei de la ciutadania i en garanteixi els drets i les llibertats. El jovent seguirem lluitant per fer, tan aviat com sigui possible, la República catalana!
 

Marxem! Marxem!