Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.01
2009
Pere Aragonès explica el Pla Bolonya als alumnes del IES Vic

El diputat de les JERC al Parlament de Catalunya, Pere Aragonès, va ser ahir dimecres dia 28 de gener a l'IES VIC per parlar amb els alumnes de batxillerat del Pla Bolonya. En la xerrada, en la que hi havia més de 100 alumnes i diversos professors, Aragonès va poder exposar i explicar què significa el Pla Bolonya i quines repercussions té per als seus futurs estudis. També va parlar dels aspectes positius i negatius que té, i quines reivindicacions des de les JERC s'estan portant a terme. L'alumnat, per la seva banda va dirigir diverses preguntes al Diputat més jove del Parlament de Catalunya.

El diputat de les JERC al Parlament de Catalunya, Pere Aragonès, va ser ahir dimecres dia 28 de gener a l'IES VIC per parlar amb els alumnes de batxillerat del Pla Bolonya.

En la xerrada, en la que hi havia més de 100 alumnes i diversos professors, Aragonès va poder exposar i explicar què significa el Pla Bolonya i quines repercussions té per als seus futurs estudis. També va parlar dels aspectes positius i negatius que té, i quines reivindicacions des de les JERC s'estan portant a terme.

L'alumnat, per la seva banda va dirigir diverses preguntes al Diputat més jove del Parlament de Catalunya.

L'IES VIC és el sisè institut en importància per número d'alumnes a Catalunya.

perevic-636.jpg perevic-636.jpg