Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.03
2024
Reaccionem a la convocatòria d’eleccions anticipades per al diumenge 12 de maig a Catalunya

La convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya arriba un any i mig després que Junts abandonés el Govern de la Generalitat de Catalunya a causa de les seves baralles internes, un fet que ens ha permès plantejar el nostre model de país sense haver de dependre dels interessos de qui ha manat sempre.

I així ho hem fet. Hem posat al centre les necessitats del jovent de Catalunya. Més mobilitat, més habitatge públic, més ocupació de qualitat, més cultura i més llengua per posar les bases del país lliure que volem aconseguir.

Davant d’això, però, uns continuen defensant el model caduc i antiquat del segle passat: més turisme, més totxo i més casinos. I, a banda, uns altres són irresponsables i s'inhibeixen de dotar al país amb els recursos que necessita per afrontar els reptes que se’ns presenten.

El Jovent Republicà ho tenim clar. Sempre ens trobaran defensant Catalunya i els drets de les persones joves que hi viuen. Tenim clar l’horitzó que volem assolir, i aquestes eleccions són una oportunitat per explicar tota la feina feta i fixar nous objectius per seguir avançant.

La lluita, la determinació i la persistència són la nostra raó de ser, i no deixarem que els interessos partidistes de la resta ens facin perdre de vista allò que defensem. Catalunya ens necessita. A guanyar!

Catalunya ens necessita. A guanyar! Catalunya ens necessita. A guanyar!