Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.04
2018
Recordem a Guillem Agulló en el 25è aniversari del seu assassinat

Aquest 11 d'abril de 2018 fa 25 anys de l'assassinat d'en Guillem Agulló, jove militant independentista de Maulets, a mans d'un grup feixista. Com cada any, fem nostre el llegat de Guillem Agulló per dir prou a la impunitat amb que actua el feixisme i llançar un crit d'esperança per tota aquella gent que n'ha sigut víctima.

Hem de ser conscients, que sols si totes i tots treballem conjuntament, podrem acabar amb aquesta pesta que ocupa els nostres carrers. És l'hora d'organitzar-se, de fer de la ràbia una virtud, i dir ben alt, que no ens deixarem esclafar.

El Jovent Republicà lluitem per un món on el respecte a la diversitat siga l'eix fonamental de la societat. El feixisme i les seves marques blanques, busquen el conflicte amb l'únic objectiu de fomentar l'odi i la intolerància, aquestes actituds no tenen cabuda en aquesta societat republicana que volem.

Recordem a Guillem , la seua lluita, el seu coratge i la seua valentia. Vos convoquem a totes i tots, a retre-li l'homenatge merescut amb els actes que s'han organitzat pel vint-i-cinqué aniversari del seu assassinat.

La resposta antifeixista, el millor homenatge!

Vos esperem, als següents actes:

  • 11/04/2018 - Font Campus de Burjassot- 12:00, Burjassot
  • 21/04/2018 - Octubre Centre de Cultura Contemporània- 16:00h, València

La resposta antifeixista, el millor homenatge! La resposta antifeixista, el millor homenatge!