Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.11
2017
Rut Ribas serà la cap de llista de les Joventuts d’Esquerra Republicana a les properes eleccions del 21 de desembre

La formació, en boca del seu portaveu, Pau Morales, ha volgut deixar clar anem a les eleccions a desbordar l’Estat a força de vots i a defensar la República nascuda del mandat de l’1 d’octubre que entre totes i tots farem créixer.

Aquesta tarda les Joventuts d’Esquerra Republicana han celebrat el seu Consell Nacional on, com a punt principal, han ratificat els candidats de la formació escollits per el procés de primàries.
 
D’aquesta manera les llistes es compondran de la següent manera: Rut Ribas serà la cap de llista per Barcelona, seguida de la mataronina Esther Guirao, el vallesenc Oriol Carreras, l’osonenc Marc Tienda, l’Adrià Rius regidor del Papiol, l’anoienca Laura Mata, el cugatenc Lluc Cahís i la barcelonina Valèria Aznar. Per Lleida l’encapçalarà Kevin Domínguez de Balaguer, a Tarragona ho farà la tarragonina Aina Rovira, seguida de la Vera Llombart de Flix. Finalment per Girona encapçalarà la llista Judit Calveras, secretària nacional de la dona de les JERC, seguida d’en Sergi Quiñones de Salt i la baix empordanesa Mariona Vilarroya.
 
També ha fet balanç d’aquesta última legislatura el diputat de les Joventuts d’Esquerra Republicana per a Junts pel Sí al Parlament de Catalunya i antic portaveu de l’organització, Gerard Gómez del Moral, a través de les seves vivències a la cambra catalane.
 
A més a més, s’ha volgut deixar clar que aquestes no són unes eleccions normals. Convocades il•legítimament, marcades per la repressió de l’estat espanyol sobre el poble de Catalunya i els empresonaments dels legítims representants de la ciutadania, agafen un caire transcendental de defensa de les institucions i la dignitat catalanes.
 
En aquest sentit, el portaveu de l’entitat, Pau Morales, ha recordat que en moments greus com el que ens ha tocat viure, és imprescindible joves valentes i valents que facin un pas endavant i prenguin la paraula per defensar també des del Parlament la República emancipadora del jovent.
 
També n’ha parlat Rut Ribas, després de ser escollida com a cap de llista, on ha exposat que “Aquestes són unes eleccions il•legítimes convocades per el govern espanyol, però cal presentar-s’hi i recuperar les nostres institucions. El Jovent independentista hi serà per defensar la República”.

Els candidats de les Joventuts d'Esquerra Republicana al proper 21 de desembre Els candidats de les Joventuts d'Esquerra Republicana al proper 21 de desembre