Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.01
2021
Tot el suport, Bernat Solé!

Aquest dijous 21 de gener hem conegut el desenllaç de la persecució judicial en contra de l’actual conseller d’Exteriors i ex-alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, per haver col·laborat en el referèndum de l'1-O. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’ha condemnat a 1 any d’inhabilitació i una multa de 16.800 euros.

El Jovent Republicà constatem que estem davant d’un nou cas de repressió, els engranatges del règim del 78 contra el moviment independentista segueixen en marxa, i aquest cop ens toca de ben a prop. L’obsessió de l’Estat espanyol per perseguir els líders socials i polítics, fins i tot dels nostres pobles, fa evident que el camí triat per l’independentisme, de ser cada cop més i cada cop més forts, és la posició adequada per aconseguir l’alliberament de la nostra nació.

No ens desviarem ni un mil·límetre en la nostra estratègia, que ens fa créixer i ser determinants en molts espais. Tot el contrari, reivindiquem la necessitat d’organitzar-nos encara més per fer front a les injustícies, amb la solidaritat com a bandera.

És per tot això que fem una crida a la mobilització i a l'organització permanent. Transformem aquesta indignació i ràbia en lluita i victòries pels drets socials i nacionals del nostre país. Exigim l’amnistia i l’autodeterminació per avançar cap a la independència.

La inhabilitació de Bernat Solé demostra que l'estratègia de l'independentisme posa contra les cordes el règim del 78 La inhabilitació de Bernat Solé demostra que l'estratègia de l'independentisme posa contra les cordes el règim del 78