Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.06
2007
Tots a les Barraques!

Ja tenim aquí una nova edició de les Barraques de Festa Major, una activitat muntada des del teixit social de la ciutat, des de les diferents entitats i col·lectius que treballem dia a dia per la nostra ciutat. Les Barraques vénen farcides de nombroses activitats que podreu realitzar a partir d'aquest vespre i fins dilluns al parc de Mas Iglésies, al costat de l'estació d'autobusos de Reus.

Les JERC, com cada any, també hi som presents. Recordeu que podeu passar per la nostra barraca a fer un beure, fer petar la xerrada una estona o comprar material independentista (estelades, mocadors, samarretes).

Ja tenim aquí una nova edició de les Barraques de Festa Major, una activitat muntada des del teixit social de la ciutat, des de les diferents entitats i col·lectius que treballem dia a dia per la nostra ciutat.
Les Barraques vénen farcides de nombroses activitats que podreu realitzar a partir d'aquest vespre i fins dilluns al parc de Mas Iglésies, al costat de l'estació d'autobusos de Reus.

Les JERC, com cada any, també hi som presents. Recordeu que podeu passar per la nostra barraca a fer un beure, fer petar la xerrada una estona o comprar material independentista (estelades, mocadors, samarretes...). Com a novetat, enguany a la nostra barraca podreu fer-vos amics del Casal Cultural Tio Canya.

Com ja va essent tradicional, entre totes les persones que consumeixin quelcom a la nostra barraca sortegem un abonament complet per a l'Acampada Jove.

Finalment, cal recordar que el Casal Cultural Tio Canya romandrà tancat mentre durin les Barraques, ja que ens trobareu a tots allà.

Bona Festa Major!

El cartell musical de les Barraques és el següent:
 
Divendres 22:
> Al Tall     [País Valencià]     folk tradicional mediterrani
> Kiko Veneno     [Andalusia]   flamenc-rock

Dissabte 23 - Revetlla de Sant Joan:
> Strombers   [Cardona]   mestissatge cultural
> Antònia Font   [Mallorca]   pop
> Insershow banda solidària    [Barcelona]

Diumenge 24:
> La família Torelli     [Lleida]   ska reggae banda
> Su ta gar   [Euskal Herria]   rock heavy metal

Dilluns 25:
> Noise doctors   [Baix Penedès]   funky
> Els Pets   [Constantí]   pop rock

Tots els concerts començaran a les 10 de la nit i són gratuïts.

 
+ info >>  www.barraques.org

 

barr05-315.jpg barr05-315.jpg