Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.09
2007
Unes 4000 persones clausuren la II diada per l’autodeterminació dels pobles

Dissabte a la nit, es va clausurar la II Diada per l’autodeterminació dels pobles amb el concert per l’autodeterminació amb Kontra-Band i Obrint Pas.El concert que va ser seguit per unes 4000 persones va emplenar el passeig de Mar i part de la platja. Durant el concert varen haver-hi varies referències de condemna als darrers atemptats feixistes que ha petit la població de Blanes. Durant el concert es va poder llegir la pancarta a un lateral del recinte on s’hi podia llegir “ni oblit, ni perdó, Aturem el Feixisme”, fins les diferents condemnes que varen fer els artistes al llarg del concert.

Dissabte a la nit, es va clausurar la II Diada per l’autodeterminació dels pobles amb el concert per l’autodeterminació amb Kontra-Band i Obrint Pas.El concert que va ser seguit per unes 4000 persones va emplenar el passeig de Mar i part de la platja. Durant el concert varen haver-hi varies referències de condemna als darrers atemptats feixistes que ha petit la població de Blanes. Durant el concert es va poder
llegir la pancarta a un lateral del recinte on s’hi podia llegir “ni oblit, ni perdó, Aturem el Feixisme”, fins les diferents condemnes que varen fer els artistes al llarg del concert.


Pel que fa a la resta d’activitats, varen ser seguides per un nombrós públic, superant així en escreix la xifra de participació del passat any. Les tres xerrades amb en Martxelo Otamendi, el Lobby per la Independència i el diputat del Scotish National Party, Keneth Gibson i el politòleg Xavier Solano varen ser seguides per unes 300 persones superant així les 100 persones del passat any. Un dels Organitzadors de l’acte i Portaveu de les JERC de Blanes, Marc Puig, va declarar : “ Vist l’èxit d’aquest any i la bona acollida del públic blanenc, encarem la propera III Diada per l’autodeterminació dels Pobles, amb l’esperança de poder millorar i ampliar l’oferta d’activitats, on segurament aquesta diada passarà a ser unes jornades que durarà tot el cap de setmana”