Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.09
2017
Vine a l’Acte Central de campanya de les JERC per l’1Oct. Som el jovent independentista, i Diem Sí, per guanyar-ho TOT!

Aquest dissabte 16 de setembre les Joventuts d’Esquerra Republicana convoquem el jovent independentista a mobilitzar-se a la Plaça de la Creu Alta de Sabadell. Des de l’àrea metropolitana de Barcelona, en una ciutat que ha estat aquests darrers dos anys avantguarda de la transformació social i de la lluita contra la corrupció al nostre país, ciutat republicana per excel·lència, les JERC celebrarem el nostre acte central de campanya per l’1 d’octubre.

No només estem convençuts i farem tot el possible perquè el Referèndum convocat, legal i vinculant, es pugui fer amb totes les garanties democràtiques malgrat el boicot de l’Estat, sinó que també volem propiciar que sigui el punt de partida de la República de les oportunitats.

El jovent hem de tenir un paper protagonista en el procés constituent que s’obrirà si guanya el SÍ el proper 1 d’octubre, i per això és imprescindible la mobilització juvenil en aquesta campanya. És ara i és aquí el moment d’assumir el nostre paper en aquest moment que vivim com a país, de dir-hi la nostra, i d’obrir les portes a revertir la tendència regressiva en termes juvenils de les darreres dècades. Volem guanyar un present de dignitat, llibertat i justícia pel jovent, per obrir la porta a un futur d’oportunitats.

No només et demanem que vinguis aquest dissabte a partir de les  19h a la Plaça de la Creu Alta de Sabadell, sinó que també et demanem que vinguis acompanyat. Pels teus companys i companyes de Secció Local i territori, per amics i amigues, coneguts, companys de classe o de feina, familiars,... tothom hi serà benvingut!

ACTE CENTRAL DE CAMPANYA DE LES JERC
DIA: DISSABTE 16 DE SETEMBRE
LLOC: PLAÇA DE LA CREU ALTA DE SABADELL
HORA: 19H
INTERVENCIONS DE: Pau Perea, Marta Vilalta, Gabriel Rufian i Pau Morales.

I tot seguit, concerts amb Gemma Humet, Ovella Xao, Smoking Souls i DJ Kènia.

Les JERC Vallès Occidental gestionaran barra amb beguda i menjar a preus populars.
 
Ens veiem aquest dissabte. Visca la República!

Aquest dissabte, acte central de campanya a Sabadell Aquest dissabte, acte central de campanya a Sabadell