Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.04
2021
Visitem a presó Pablo Hasél per mostrar-li un cop més el nostre suport

Aquest dimecres 7 d'abril la nostra portaveu Kènia Domènech i el diputat al Parlament Pau Morales, juntament amb l’eurodiputada d’Esquerra Republicana Diana Riba i la senadora Sara Bailac han assistit al centre penitenciari de Ponent on Hasél es troba empresonat injustament des del 16 de febrer per les seves cançons crítiques contra la monarquia espanyola.

El Jovent Republicà defensem la democràcia i la llibertat d’expressió i, per tant, creiem que criticar la monarquia corrupta no és cap delicte. És per aquest motiu que, com hem fet des de l'inici del seu procés judicial i quan es va donar a conèixer la condemna, donem suport al raper.
 
Les Joventuts d'Esquerra Republicana mai no deixarem de denunciar la monarquia corrupta de l’Estat espanyol, figura imprescindible que sustenta el règim del 78. Demanem la llibertat per Pablo Hasél així com l'eliminació de les injúries a la corona del codi penal i la derogació de la Llei Mordassa per dignitat democràtica i antifeixista.

Kènia Domènech i Pau Morales van visitar a la presó Pablo Hasél Kènia Domènech i Pau Morales van visitar a la presó Pablo Hasél