Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

18.11
2010
28N: Esquerra o PP

A 15 dies de la campanya totes les enquestes ens donen un missatge molt clar, el gran duel d'aquestes eleccions consistirà en decidir l'àrbitre de la política catalana. Dos forces polítiques poden ocupar la tercera força al parlament de Catalunya, l'independentisme d'Esquerra o la dreta espanyolista del PP.

Ens trobem per tant davant un moment molt important, si després de la gran manifestació del 10J disgreguem l'independentisme en múltiples projectes i permetem així al PP convertir-se amb tercera força haurem fet el ridícul. Esquerra és l'eina per fer-hi front, és l'eina útil pels que volem avançar socialment i nacionalment vers el referèndum d'independència.

Dona la casualitat que el novè escó de Barcelona, que està ballant entre Esquerra i PP correspon a la candidata de les JERC, Gemma Lago, i al candidat de les Nuevas Generaciones, José Antonio Coto.

Dreta o esquerra? Espanyolisme o independentisme? Jovent independentista o jovent fatxa? El teu vot és el que farà decantar la balança!

gemmacoto.jpg