Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

27.09
2013
Avortament lliure i gratuït!

Ja fa 23 anys de la instauració del 28 de setembre com el Dia Internacional per a la Despenalització de l’Avortament i, malgrat el pas del temps, les restriccions a la interrupció voluntària de l’embaràs continuen esdevenint un obstacle a la lliure decisió de les dones sobre el propi cos i, per tant, a la seva plena autonomia.

La reforma que vol dur a terme el govern espanyol de la Llei de Salut Sexual i d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs està pensada des de posicions moralistes i punitives que juguen amb el dret de les dones a disposar lliurement del seu cos i la seva reproducció, un dret reconegut a la Carta dels Drets Sexuals.

El que ha d’entendre el ministre Gallardón és que les úniques iniciatives que han demostrat ser vàlides per a la consecució d'una maternitat lliure, desitjada, digna, responsable i enriquidora són l'educació sexual, reproductiva i també afectiva, així com el fàcil accés als mètodes anticonceptius. Si no és així, l'únic que tindrem seran viatges clandestins a Londres (i això només les poques dones que s'ho puguin pagar).

Així aquest 28s sortim al carrer per l'avortament lliure i gratuït! 

foto_mireia_subirana.jpg
  • Mireia Subirana
  • Portaveu de l'Assemblea naciona de les dones