Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

11.12
2020
Contra la repressió: solidaritat i amnistia

Dimecres passat cinc militants del Jovent Republicà van ser citats a declarar per haver participat en una de les mobilitzacions pacífiques en resposta a la sentència dels presos polítics catalans. Els nostres companys formen part dels gairebé 3.000 represaliats polítics independentistes.

Això succeeix en un context on l’autoritarisme de l’Estat espanyol i la judicialització de la política queden totalment evidenciats i no podem córrer el risc que també quedin normalitzats. Davant d’aquesta situació, la nostra força és la solidaritat i la mobilització, mostrant suport incondicional a totes i cadascuna de les persones que es troben encausades injustament per exercir els seus drets polítics. 

Cal continuar reivindicant una llei d’amnistia que doni resposta de manera col·lectiva a totes les causes judicials entorn de l’1 d’octubre i el procés d’independència i que posi fi d’una vegada per totes la causa general contra l’independentisme. Per fer-ho possible, hem d’avançar com ho hem fet aquesta setmana al Parlament de Catalunya, teixint acords amb les forces independentistes. Tot i les reticències evidents de l’Estat, nosaltres ens mantindrem ferms en les nostres conviccions i en el suport a tots els represaliats.

Hi ha 197 investigats pel tall a la Jonquera i un total de 52 pel de Salt
  • Noemi Egea
  • Secretaria d'Acció Antirepressiva