Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

07.03
2014
Dones lliures en una terra lliure!

Fa més de 100 anys de la primera commemoració del 8 de març com a Dia Internacional de les Dones, però avui aquesta diada internacional de lluita i reivindicació és més vigent que mai.

És cert que hem avançat en molts aspectes, però a banda que estem lluny de la plena igualtat, estem vivint una sèrie d'atacs als drets fonamentals de les dones que ens podrien fer tornar enrere.

La desigualtat salarial, el sostre de vidre, l’assetjament laboral són encara una realitat per moltes de nosaltres, que veiem diàriament com no se’ns reconeix la feina, com ens hem de justificar molt més que ens nostres companys davant de qualsevol lloc de responsabilitat.

I especialment atacs com el nou avantprojecte de llei de l'avortament, una contrareforma que busca acabar amb els nostres drets sexuals i reproductius i la capacitat per decidir lliurement sobre el nostre cos i la nostra maternitat, i que afectarà especialment a les més joves.

Cal, doncs, que aquest 8 de març omplim places i carrers arreu del país en defensa dels nostres drets i per deixar ben clar als governs retrògrads i masclistes que no permetrem cap pas enrere en els nostres drets!

Dones lliures en una terra lliure! 

foto_silvia_casola.gif