Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

24.04
2015
El canvi al País Valencià, serà d’esquerres o no serà

Com cada 25 d’abril, els valencians i valencianes eixim als carrers per commemorar la nostra Diada, recodant la derrota a la batalla d’Almansa que va suposar la pèrdua de les nostres institucions. 

Enguany la Diada ve precedida d’un ambient històric. Després de 20 anys de governs de la dreta espanyolista al País Valencià, les properes eleccions a les Corts Valencianes poden donar la possibilitat d’un canvi a la Generalitat Valenciana.

Aquest 25 d’abril hem de demostrar que el País Valencià ja n’està fart de la política sucursalista i antisocial dels governs valencians, que vol alçar la veu per exigir que les decisions que afecten al nostre país les hem de decidir els valencians i valencianes.

I per aconseguir això cal sumar el màxim de gent possible. És per això que Esquerra Republicana i les JERPV ens sumarem a una coalició de l’esquerra valenciana amb Esquerra Unida, Els Verds i Alternativa Socialista.

Perquè sabem que per curar el mal d’Almansa ens vindrà mai res de Madrid, som conscients que cal construir una alternativa en clau valenciana i d’esquerres, perquè el canvi al País Valencià, serà d’esquerres o no serà.

Joan Vea
  • Joan Vea