Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

31.05
2013
Guanyem des dels municipis

Un dels trets distintius i que més interioritzats tenim els militants de les JERC és la doble vessant de la nostra lluita, el carrer i les institucions.

L’una no té sentit sense l’altra. És per això que, tal i com fa tota la militància des de les seccions locals d’arreu dels Països Catalans, els membres de l’ACE volíem sortir un cop més en defensa de l’alliberament social i nacional. Ara més que mai, davant de les crisis econòmica, social, democràtica, ecològica i de l’espoli fiscal, les JERC defensarem davant de les institucions on estem presents la participació decidida en el procés d’emancipació nacional. Si cal, les JERC serem els/les primers/es en saltar-nos la injusta legalitzada espanyola que ens ve imposada. Perquè la voluntat d’un poble no pot ser lligada com una cabra de la Legión.

Si volen un altre any 31, el tindran. Però tampoc oblidarem la lluita per la sobirania popular. En aquest sentit, imposarem la democràcia municipal en aquest procés constituent. Per tot això, no podem oblidar que tota lluita té sentit sempre i quan els companys i les companyes de trinxera hi siguin presents i caldrà tenir molta cura en sumar sinergies amb tots els àmbits de les classes treballadores i populars. Finalment, hem d’estar més alerta que mai per no afluixar davant les injustícies socials i les situacions de veritable risc social i col•lectiu que s’estan produït. No podem fer ni un pas enrere en matèria social en nom de cap crisi. 

foto_marc_almendro.jpg
  • Marc Almendro
  • Portaveu de l'assemblea de càrrecs electes