Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

05.07
2013
Joventuts unides pel dret a decidir

Ahir el jovent del país vam fer un pas molt important. Per primer cop vam ser capaços de salvar les diferències i signar conjuntament un manifest a favor del dret a decidir. És important el missatge que el jovent hem donat. Posar-nos d’acord és possible si volem i si treballem per a que així sigui.

En el moment històric en el que estem és necessari pel procés i pel país avançar conjuntament. És necessària la unitat d’acció i sobretot, estendre una xarxa de complicitats amb altres organitzacions polítiques però també amb el conjunt del moviment associatiu català per tal de que el referèndum que anhelem sigui una realitat.

Així doncs, haver pogut consensuar plegats la necessitat de la convocatòria d’un referèndum per tal que Catalunya pugui exercir el dret a decidir el seu futur democràticament i de forma vinculant; la demanda d’una pregunta, una resposta i una majoria clara; la necessitat de promoure la participació del moviment associatiu juvenil o la necessitat de treballar per a garantir la participació del jovent de 16 a 18 anys en aquesta consulta és un gran pas endavant.  

7159.jpeg
  • Gerard Gómez del Moral
  • Portaveu nacional de les JERC