Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

15.11
2013
La Catalunya Nord cap a la llibertat!

Dijous passat, dia 7 de novembre, celebràvem els 354 anys de continua resistència nord-catalana contra el Tractat dels Pirineus, tractat que va vendre a França els territoris nord catalans.

D'aleshores ençà han passat moltes coses al nostre país, i malgrat tots els esforços que el jacobí estat francès ha fet per eliminar la nostra cultura i la nostra llengua, les ganes de reunificació del Principat de Catalunya segueixen vives i latents més enllà dels Pirineus.

Per aquest motiu, dissabte, més de tres mil persones van omplir els carrers de Perpinyà per donar-se les mans. Emulant la Via Catalana que l'onze de setembre va enllaçar tota Catalunya, molts ciutadans nord-catalans van enllaçar les seves envoltant totes les seus de les institucions per reclamar la llibertat de la Catalunya Nord, que sense tuteles vol seguir el camí que Catalunya ha emprès i que ens permetrà celebrar un referèndum sobre la independència el 2014.

Queda molt camí per fer, però a mida que avancem, més coses es mouen al conjunt dels Països Catalans. Així que cal seguir lluitant sense perdre mai el nostre horitzó: la independència dels Països Catalans! 

7159.jpeg
  • Gerard Gómez del Moral
  • Portaveu nacional de les JERC