Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

26.01
2018
La veu del jovent 221: Opinió

No voldria començar aquest text sense agrair-vos a tota la militància que em féssiu confiança el passat 13 de gener per assumir la tasca de la secretaria de finances de les JERC. Sóc conscient de l'enorme responsabilitat que comporta aquest càrrec i també de que hi ha moltíssima feina per fer però estic convençut que juntament amb la resta de companys i companyes  que conformem  aquesta organització ho podrem aconseguir.

Pot semblar que és una secretaria tècnica però, sense oblidar la part tècnica que és evident, considero que és també una secretaria profundament política ja que la gestió dels recursos i l'aplicació d'aquests per a unes polítiques o unes altres acaba marcant la nostra acció com a organització.
 
L'objectiu és clar i no és fàcil d'aconseguir, que les Joventuts d'Esquerra Republicana esdevinguem les joventuts hegemòniques dels Països Catalans  i amb aquesta força puguem garantir l'alliberament de tot el territori i garantir que els noves repúbliques que es creïn siguin molt més justes que l'estat en el que (mal)vivim  actualment.
 
En l'etapa actual en la que tenim un estat en contra que ja ni intenta dissimular que està disposat a tot amb l'únic objectiu de mantenir la unitat d'Espanya i l'status quo del regim del 78 és més important que mai que tant les esquerres com el jovent treballem de forma unànime per alliberar-nos de l'opressió que manifesten a totes les bandes dels Països Catalans de forma més o menys explícita.
 
Des de cada territori hem de treballar per convèncer a tothom però sobretot a aquells que ho estan passant més malament de tots els beneficis que els comportaria una república i les nostres propostes en tots els camps contrarestant així el discurs de la por que d'altres van escampant. No ens podem permetre que el referent de la classe obrera sigui mai un representant de la dreta més reaccionaria com és Ciutadans.
 
Un dels meus objectius és ser útil per al territori i ajudar tant com sigui possible sempre que us faci falta per tant vull aprofitar aquesta oportunitat per posar-me a la vostra disposició i facilitar-vos el mail amb el que us podeu posar en contacte amb mi sempre que us faci falta (finances@jerc.cat).

Martí Càlix
  • Martí Càlix
  • Secretari de Finances