Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

20.09
2013
Les JERC amb la vaga de docents

Els docents de les Illes Balears i Pitiüses han dit prou. Si ja eren prou greus les retallades del govern Bauzá en l'àmbit educatiu, la Conselleria d'Educació ha tibat encara més la corda -fins que s'ha trencat- amb l'aprovació del Tractament Integral de Llengües (TIL) que significa posar fi a la immersió lingüística i, per tant, disminuir la presència de la llengua pròpia del país.

Els docents davant d'aquest fet han decidit plantar-se i el 16 de setembre, el segon dia del curs escolar, van iniciar una vaga indefinida contra tots aquests atacs. Malgrat que des de l'executiu diguin que mai es faran enrere, menyspreïn la mobilització i la minimitzin als mitjans d'informació públics, en ple segle XXI sabem perfectament que està sent un èxit.

L'únic que ens queda per fer a la resta del país -perquè qui ataca la llengua ataca tots els seus parlants- és agrair-los la valentia, encoratjar-los a seguir i no deixar d'engreixar la caixa de resistència per tal d'aconseguir els objectius de la vaga! 

foto_oriol_ibanez.jpg
  • Oriol Ibàñez
  • Secretari nacional d'educació