Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

26.10
2019
Lluitem, sí. Cuidem-nos, també. Però, sobretot, organitzem-nos!

Avui és el 88è aniversari de la nostra organització i penso que en els moments actuals, de màxima mobilització i repressió extrema, es fa més evident que mai fins a quin punt les organitzacions són imprescindibles. Des del clàssic gramscià “les idees no viuen sense organització” fins a l’actual constatació que sense ser més, però sobretot, ser més forts, no tenim opcions de victòria.

I aquest ser més forts implica, sobretot, organització. L’organització permet impulsar i provocar la mobilització, permet ajuntar les energies de molts per materialitzar propostes. Però, sobretot, assegura definir i acomplir objectius, i traçar estratègies. I ens dona les eines com a projecte i com a militància per lluitar i protegir-nos mentre avancem en l’estratègia. L’organització dona contingut i sentit a allò que fem, i per tant permet que la força de l’emoció es traslladi en victòries. I que les victòries momentànies es tradueixin, en el temps, en canvis reals.

Per això és important lluitar. I davant la repressió de l’Estat i les múltiples pressions personals i col·lectives que patim, és important cuidar-nos. Però, sobretot, és imprescindible organitzar-nos. Perquè és el que ens donarà la victòria. És per això que fa 88 anys un grup de joves van decidir fundar aquesta organització i és per això que seguim aquí i esperem ser molts més, perquè tenim un projecte i uns ideals pel quals val la pena lluitar i guanyar. Som el fruit de moltes derrotes i la llavor de totes les victòries. Visca les Joventuts d’Esquerra Republicana!

Organitzar-nos ens permet impulsar i provocar la mobilització. Organitzar-nos és imprescindible per guanyar.
  • Pau Morales
  • Portaveu Nacional
  • 04/07/1994 Vilassar de Dalt
  • t: @PauVilassar