Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

05.04
2013
Pel dret a l'habitatge

Des de les JERC sempre hem defensat el dret a l’habitatge com a fonamental pel desenvolupament de les vides de les persones. És per això que, davant les injustícies que representen els desnonaments i l’actual llei hipotecària espanyola, ens posicionem en peu de lluita per tal de transformar aquesta realitat.

Arreu dels Països Catalans i de l’Estat cada dia milers de persones pateixen l’angoixa de poder perdre tot el que tenen, també l’esperança d’una vida millor. Davant de la nul•la resposta de les autoritats espanyoles a solucionar aquesta demanda, el jovent de l’esquerra independentista donem suport a totes les mobilitzacions ciutadanes per tal de modificar aquestes situacions injustes.

Aquest és el cas de la ILP presentada per la PAH. Tanmateix, el Partit Popular no ha volgut escoltar el clam ciutadà i no pensa fer ni una sola concessió a les classes populars. Precisament per això, les JERC donem suport a les accions de conscienciació i pressió ciutadana pacífiques que s’estan duent a terme aquestes darreres setmanes, com l’anomenat escrache. Pel dret a l’habitatge i a una vida digna, ni un pas enrere. 

foto_sergi_morales.jpg
  • Sergi Morales
  • Secretari de política institucional