Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

03.05
2013
Volem TV3 al País Valencià

Sempre és una bona notícia que els senyals televisius de diferents territoris d’una mateixa nació i llengua es poguen veure a tot el territori.

Així ho reclamàvem amb la ILP per una televisió sense fronteres bloquejada pel PP i així ens empara la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries. L’anunci fet per les dues generalitats podria acabar amb la bogeria de posar límits al dret d’informació en ple segle XXI i en un context molt difícil per als mitjans de comunicació, en què RTVV està patint un ERO ideològic salvatge amb 1198 treballadors afectats, i la CCMA i l’ACN pateixen retallades que poden afectar la plantilla i a un model de servei públic clau per a qualsevol democràcia.

Curiosament avui, Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, el Portaveu del Consell ha recordat que si es vol veure TV3 al País Valencià els periodistes s’hauran d’ajustar al llibre d’estil que ells fixen amb l’amenaça de tornar a tallar el senyal. Curiosa definició de la democràcia i la llibertat d’expressió si més no... 

foto_anna_penya.jpg
  • Anna Peña
  • Secretària nacional d'eines dos punt zero