< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2009
Aturem el PlanEspoli

Les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Lleida han presentat la campanya "aturem el planEspoli" la que critica la política econòmica del Govern Espanyol encunyada amb el planE.

Durant la presentació de la campanya el portaveu de la formació independentista a la ciutat de Lleida, Gabriel Ramon, ha exposat els motius pels que s'ha engegat aquesta campanya i ha afirmat que "El PlanE a més de no fomentar l'economia productiva ni buscar el valor afegit, és un pla de caràcter electoralista, adreçat a salvar el poc prestigi que li queda al Govern Espanyol". A més, el portaveu de les JERC també ha manifestat que "els diners amb que es paga aquest pla no són pas cap generositat de Madrid, sinó que provenen directament de l'espoli fiscal".

Durant l'acte, també s'ha cobert el plafó publicitari del PlanE amb un cartell de la campanya engegada per les JERC, en el que es podia llegir "Espanya et pren 3000 € a l'any, no cal que els donis les gràcies".

Aquesta campanya, a més dels cartells ja esmentats, també disposa d'una web on s'hi aniran penjant articles de diferents persones expertes en la matèria on es posaran de manifest els diferents aspectes negatius del PanE.