< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2021
Joves, independitzem-nos!

Pretenen apropar la causa nacional als barris de classe treballadora de la ciutat per tal que s’impliquin amb el projecte de l’independentisme d’esquerres

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Lleida han presentat, avui 11 de setembre i Diada Nacional de Catalunya, una nova campanya per apropar la qüestió nacional al jovent, tot volent dotar de contingut el futur Estat català. La finalitat de la campanya és respondre el perquè de la República catalana és la única garant d’assolir una vida plena pel jovent. Per aquest motiu, pretenen desemmascarar els incompliments de l’Estat en matèria de drets socials, i per altra banda també visualitzar les potencialitats de la independència com a eina emancipadora.

Per fer-ho, el Jovent Republicà Lleida realitzarà una forta campanya via xarxes socials, que comptarà amb la publicació de diferents infografies temàtiques amb les principals problemàtiques que pateix el jovent. A més, també hi haurà activitat als carrers, mitjançant
agitació als carrers, ja sigui pancartes a llocs freqüentats pel jovent, o instituts, facultats de la Universitat de Lleida o centres de Formació Professional.
 
La presentació, que s’ha fet al Convent del Roser, ha coincidit amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Ha aplegat més d’una quinzena de militants del Jovent Republicà i a més, també ha comptat amb nombroses personalitats d’Esquerra Republicana tals com Miquel Pueyo, Paer en cap de Lleida, Jordina Freixanet, segona Tinent d’alcalde de la Paeria i diputada al Parlament, i Josep Maria Baiget, president de la secció local de Lleida d’Esquerra Republicana.

Ofrena floral al Roser l'11 de setembre de 2021 Ofrena floral al Roser l'11 de setembre de 2021