< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2018
Revolucionem Lleida!

Nova campanya de la Secció Local de Lleida de les Joventuts d'Esquerra Republicana

Les JERC-Lleida vam començar, el passat 31 de gener, la nova campanya que protagonitzarem durant els propers mesos, amb la vista posada a les Eleccions Municipals a la ciutat de Lleida del 2019.

La campanya té com a objectiu plantejar un model de ciutat alternatiu al que duu a terme el "tripartit" de PPSCs que actualment governa la capital del Segrià, liderat pel jovent de Lleida. Des d'aquesta organització, per tant, estarem amatenst a totes les polítiques que es facin des del consistori lleidatà en contra de les i els joves de la capital del Segrià.

D'aquesta manera les i els joves de la nostra ciutat podran fer propostes per tal de transformar la ciutat i fer-los partícips del canvi polític que s'ha de produir de cara el 2019, amb uns comicis que han de suposar la fi de l'era d'Àngel Ros al capdavant del consistori.

Aquesta campanya, que té una durada intermitada, serà transversal i s'aniran alternant diferents temes que siguin d'interès del jovent d'aquesta ciutat, i que hi pugui dir la seva. Les accions que es faran es desenvoluparan tant des del front institucional, mitjançant la presentació de mocions pròpies, amb entitats socials, o també amb el Grup Municipal d'Esquerra Republicana-Avancem de la Paeria; com des del punt de vista de carrer, mitjançant accions i actes que creeïn consciència entre el jovent de la ciutat, i des del punt de vista intern, amb la realització de jornades de transformació, d'anàlisi, debat, i formació de les polítiques que fa el PSC, PP i Cs des de l'Ajuntament.

Un cop més, les Joventuts d'Esquerra Republicana a Lleida mostrem la nostra capacitat d'aglutinar el jovent independentista, revolucionari i transformador de la ciutat, amb la finalitat de fer-lo el centre de les noves polítiques que han de protagonitzar, tant des de les institucions com des dels carrers. Només d'aquesta manera aconseguirem revolucionar Lleida.

Cartell de la nova campanya #RevolucionemLleida Cartell de la nova campanya #RevolucionemLleida