< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.09
2011
11 de Setembre a Ponent

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Ponent, com han anat fent els darrers anys, participaran de la commemoració dels actes de la Diada Nacional de Catalunya amb una ofrena floral a l'accés de l'emblemàtic edifici del Roser de la ciutat de Lleida, símbol de la resistència antiborbònica, el dia 10 de setembre a les 19:15h.
Des de les JERC-Ponent es veu més necessari que mai sortir aquest 11 de setembre al carrer i viure la diada nacional d'una forma festiva i reivindicativa, a causa de les greus retallades que estan patint des de tots els fronts els drets socials i nacionals dels ciutadans de Catalunya.
També es vol denunciar l'actitud de l'ajuntament de Lleida, negant-se habilitar l'accés a l'edifici del roser el vespre del dia 10 i traslladant els actes oficials a la Seu Vella, ignorant els costums populars de la ciutadania.
A més de l'Ofrena Floral al Roser, es realitzaran actes arreu de les comarques de Ponent i es participarà a la manifestació convocada per les JERC a les 17:00 a la plaça Urquinaona de Barcelona.

LLEIDA:
10 de setembre
19:15 - Edifici del Roser
Ofrena Floral als caiguts en la defensa de Lleida
Organitza: JERC-Ponent

21:00 Edifici del Roser
Marxa de Torxes fins a la Seu Vella
Acte Unitari

11 de setembre
11:00 Plaça Paeria
concentració per anar a realitzar l''ofrena floral al Roser
Organitza: ERC-Lleida

TÀRREGA
11 de setembre
(hora a concretar) Plaça Rafael de Casanoves
Ofrena Floral
Organitza: JERC-Tàrrega


Parada de venda d'estelades
Organitza JERC-Tàrrega i Esquerra-Tàrrega