< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.11
2017
Contra la violència masclista, trenquem el patriarcat!

Ahir, 24 de novembre, les JERC-Lleida vam tornar a sortir als carrers per lluitar contra la violència masclista aprofitant la proximitat del 25 de novembre, dia contra la violència masclista

Les Joventuts d’Esquerra Republicana a la ciutat de Lleida hem realitzat avui, 24 de novembre, un acte a la Plaça Paeria de la capital del Segrià, amb la presència de nombroses personalitats d’Esquerra Republicana.
 
Les militants de les JERC-Lleida Carme Moreno, Mar Burgués, i Núria Guàrdia han llegit un manifest on s’explicava els diferents casos de feminicidis succeït aquest any arreu dels Països Catalans. Alhora, les JERC-Lleida hem manifestat la seva tolerància zero envers el patriarcat, i han recordat que no només els assassinats de dones són casos de violència masclista.
 
L’acte ha acabat amb una encesa d’espelmes, per commemorar les assassinades a mans del gènere masculí, amb la forma del símbol feminista.

Abans de realitzar aquest acte, les JERC-Lleida hem organitzat un cinefòrum amb el curtmetratge "el orden de las cosas", on es va parlar que no només la violències física és violència masclista, sinó que també ho és les actituds sexistes i els micromasclismes, que són els que realment fan perpetrar el patriarcat a la nostra societat.
 

Acte de les JERC-Lleida a la Plaça Paeria el 24N2017, recordant el 25 de novembre, dia contra la violència masclista Acte de les JERC-Lleida a la Plaça Paeria el 24N2017, recordant el 25 de novembre, dia contra la violència masclista

ARTICLES RELACIONATS