< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.12
2008
Drets humans; a les espanyes, "paper mullat"!

aquest dimecres dia 10, es compleixen seixanta anys de la promulgació de la Declaració dels Drets Humans i com no pot ser d'una altra manera, les JERC-Lleida, ho celebrem enèrgicament.

Malauradament però, a les espanyes no es compleixen un bon nombre dels articles d'aquesta declaració al mateix temps que el govern espanyol els agafa com a bandera. L'Estat Espanyol vulnera l'article que diu que tots som iguals en el moment de nàixer ja que aquest punt és incompatible amb una monarquia, vulnera el que fa referència a les tortures ja que un dels màxims tribunals judicials es declara no competent en el moment de jutjar tortures comeses dins l'estat al mateix temps que l'hi agrada posar-se medalles condemnant tortures d'altres països, es vulneren els drets de la llibertat d'expressió ja que l'horda hispano-constitucionalista s'esplaia segrestant revistes i tancant repetidors de televisió, i així força articles més d'aquesta declaració o de la carta dels drets humans promoguda també per la mateixa ONU.

És per això que des de les JERC-Lleida volem fer palesa d'aquesta denuncia mitjançant una carta al director enviada als distints diaris locals.