< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.09
2017
El jovent independentista surt als carrers per dir-li a l'Àngel Ros que votarem i direm sí!

L'acció s'ha fet el mateix dia que Lleida ha acollit el Consell Nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem realitzat aquest matí, una acció davant l’Ajuntament de Lleida, a la Plaça Paeria, la qual ha significat l’inici de campanya de la Secció Local de Lleida per demanar el vot massiu i afirmatiu del jovent pel Referèndum d’independència del proper 1 d’octubre.

 
L’acció, que ha reunit més d’un centenar de militants, ha destacat per la presència de diferents personalitats d’Esquerra Republicana com el diputat Gerard Gómez del Moral i el senador a les Corts espanyoles, Bernat Picornell. A més a més, també hi ha assistit Josep Maria Romero (president de la secció local d’Esquerra Republicana de Lleida) i Carles Vega (presidwent del g a la Paeria per ERC-AVANCEM).
 
Hi han intervingut l'Anna Barrull i l’Oriol Olmo, militants de les JERC-Lleida, que mentre exposaven la llegida del manifest han posat èmfasi en la necessitat d’una participació excepcional del jovent lleidatà pel referèndum, per tal que es pugui posar fi a les polítiques nocives que impulsa el Govern Espanyol. Alhora, han assegurat que només amb el ‘Sí’ del jovent, es podrà guanyar el referèndum i la república que tant anhelem les Joventuts d’Esquerra Republicana.
 
Durant l’acte les joventuts republicanes portaven tres pancartes on es podia llegir “Senyor Ros, el jovent votarem i direm Sí! #depèndetu” amb la silueta del paer en cap. Simultàniament, des del despatx del grup municipal d’ERC-AVANCEM s’ha despenjat una pancarta on s’animava al jovent a votar i fer-ho pel sí!
 
Altrament, durant aquest matí també s’ha celebrat el Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana on s’ha posat en marxa la campanya pel Referèndum amb determinació i força per guanyar-lo.

Acció davant de la Paeria Acció davant de la Paeria
Vídeo de l'acció