< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.10
2020
El Jovent Republicà Lleida inicia una campanya per reclamar una mobilitat justa entre Lleida i Barcelona

Reivindiquen millores en la mobilitat entre Lleida-Barcelona, sobretot per la gran quantitat d'estudiants del Segrià que estudien a Barcelona i utilitzen el transport públic

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Lleida han presentat, avui 13 d'octubre, una campanya per assenyalar als culpables d'una mobilitat insuficient entre la capital de la Terraferma i del principat de Catalunya. Exigim a les administracions que estiguin a l'alçada de les demandes dels estudiants que utilitzen amb molta freqüència i que milloren els serveis actuals de transport públic entre Lleida i Barcelona. A més, volem posar de manifest com ens movem l'estudiantat i també desemmascarar les condicions laborals dels treballadors/es d'ALSA.

La secretària d'organització del Jovent Republicà Lleida, Clàudia Lara, ha explicat quines seran les principals problemàtiques que apuntalarà la campanya. Aquestes són els preus elevats, els horaris no adaptats a la realitat estudiantil, combois antics i obsolets, la manca d'informació i la millora de les condicions laborals. Així doncs, aquesta serà l'estratègia de

Tanmateix, Marc Martínez, estudiant a la Universitat Pompeu Fabra, ha explicat que al llarg de la campanya s'aniran desgranant les accions que es volen dur a terme. Entre aquestes, hi haurà la difusió d'infografies per les xarxes socials a fi de conscienciar, també accions d'agitació per assenyalar els culpables d'aquest greuge, com també un espai de trobada entre tot l'estudiantat a fi de generar xarxa i recollir totes les propostes per poder reclamar a les administracions.

La roda de premsa de presentació de la campanya ha aplegat la participació d'alguns mitjans de comunicació i ha comptat amb la presència d'una desena de militants de l'organització, com també d'altres estudiants que també pateixen la mateixa problemàtica.

Aquí podeu recuperar el manifest de la campanya: https://joventrepublica.cat/url/195555

(Re)tornem a Lleida! (Re)tornem a Lleida!