< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.05
2006
El portaveu de les JERC-Lleida demana el vot per ERC en les properes eleccions.

El portaveu de les JERC-Lleida, Gabriel Ramon, en el seu discurs en l'acte de campanya electoral per les properes eleccions europees que ha tingut lloc a Lleida, ha demanat el vot per ERC perquè com ha afirmat; "és l'únic partit que a més de defensarà els interessos nacionals del Poble de Catalunya, defensarà també els drets socials de tots els europeus, i dels joves en particular".

Gabriel Ramon també ha defensat la necessitat d'una nova estratègia europea d'ocupació que posi les bases d'una nova economia basada en el coneixement i la innovació.

A més, també ha recordat que "no ens podem permetre no assolir la Europa del paradigma social, ni perdre la Europa del benestar ni que Europa no faci res per posar fi el enorme espoli fiscal al que Espanya ens té sotmesos".

finalment, també ha afirmat que solament, la Europa dels pobles i del diàleg social, que ERC defensa, pot fer una oposició aferrissada a l'actual Europa dels estats i dels lobbys econòmics.

En l'acte, a més del portaveu de les JERC, hi han participat el secretari general d'ERC, Joan Ridao, el delegat de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, i la eurocandidata, Anna Maria Rovira.