< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2008
Homenatge al President Companys

Aquest 15 d'octubre es compleixen 68 anys de l'assassinat del president companys per part de l'estat espanyol, un assassinat que no únicament buscava liquidar al president d'un poble sinó que volia exterminar a tot el poble que representava.
És per això que les JERC-Lleida farem un homenatge al nostre president màrtir, així com a totes les persones que al llarg de la història han estat al costat de la llibertat i de Catalunya, i també reivindicar que d'una vegada per totes l'Estat Espanyol repari a tots els qui fores assassinats per defensar la llibertat.
L'acte tindrà lloc el proper dimecres dia 15 d'octubre a les 18:00 davant del bust del President Companys (Avinguda Lluís companys, davant del teatre del escorxador) i constarà d'una ofrena floral i d'unt breu parlament del portaveu de les JERC-Lleida.
Com el mateix president digué "totes les causes justes del món tenen molts defensors, però la causa catalana només ens té a nosaltres" és per això que el proper dimecres esperem contar amb la participació de tots els lleidatans que creiem en una Catalunya més lliure, més justa i més forta!